bellmanVälkommenDu hittar oss på Östra Mårtensgatan några steg från Mårtenstorget. När du kommer innanför de vagnshjul som pryder våra fönster omsluts du av den mest rustika träpanel du någonsin skådat.

Väl till bords kommer du att upptäcka att vi har olika erbjudanden hela dagen och kvällen. Till lunchen, som serveras mellan 11.30 och 15.00 serveras ordentligt hemlagad husmanskost. I priset på 80 kronor ingår salladsbuffé, lättöl, lingondricka eller mjölk. Du kan också välja mellan de nio rätterna på vår Bellmanmeny för ca 87 kronor, där du också väljer mellan ris, pommes frites, råstekt eller kokt potatis.

Om du har missat lunchen eller vill äta en tidig middag så har vi ett erbjudande till dig mellan klockan 15 och 18 då vi serverar Bellmans mellanmål. Tro nu inte att det är fråga om en smörgås eller ett äpple. Det är som alla våra rätter en generöst tilltagen middag, där vi varierar mellan olika rätter beroende på dag. För 149 kronor får du varmrätt och en stor starköl eller ett glas vin alt. Alkoholfritt vin.

Från klockan 15 fram till 21 serverar vi vår à la carte. Här finner du många frestande rätter, så det kan vara svårt att välja. De flesta av våra gäster löser ”problemet” med de många valmöjligheterna genom att återkomma. Igen och igen…

För att nämna några rätter ur vår meny: Bellmans sillsmörgås har blivit lokalt berömd. Vi har fyra olika plankor som är mycket uppskattade. Om du är fiskälskare så får du helt enkelt inte missa vår gratinerade flundrafilé.

Allt det andra vi har att erbjuda får du uppleva på plats.

Välkommen till bords!